top of page

DM-Service: almeer dan 25 jaar specialist in condensatieketels

Bent u op zoek naar een nieuwe condensatieketel of condensatiegaswandketel, maar weet u niet precies wat voor u nou de beste optie is? Laat u dan informeren door DM-Service uit Knokke-Heist. Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in condensatieketels en condensatiegaswandketels en voorzien u graag van deskundig advies. Wij leveren uitsluitend producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met het oog op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid hebben wij gekozen voor een samenwerking met het topmerk Bulex.

Met een Bulex-condensatieketel geniet u van een uitstekende verwarming, ook voor uw sanitair en warm water. Door het hoge rendement bespaart u tot wel 35% op uw gasfactuur en tot 80 euro per jaar op elektriciteitskosten. Bovendien krijgt u op alle Bulex-ketels 3 jaar garantie. Bulex produceert compacte en zuinige condensatieketels voor uitzonderlijke prestaties. Bij DM-Service kunt u terecht voor een breed gamma aan verschillende condensatieketels, alle met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een oog op maximaal comfort.

U kunt echter niet alleen bij DM-Service terecht voor de aanschaf van uw condensatieketel of condensatiegaswandketel. Wij helpen u ook graag met de installatie, het periodieke onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen. Ons team staat graag voor u klaar.

DM-Service

bottom of page