top of page

Efficiënte verwarming en snel warmwatercomfort

Met de ThemaFast Condens krijg je meteen warm water want de platenwisselaar (die het water dat er doorstroomt opwarmt) blijft continu op temperatuur door de AquaFast-technologie. Met AquaFast loopt er minder koud water weg én je bespaart op gas omdat de ketel minder vaak aanslaat.

Warm water onmiddellijk en onbeperkt beschikbaar

​Dankzij de AquaFast-technologie van deze condensatieketel van het combitype profiteer je altijd van optimale verwarming en het comfort van warm water dat onmiddellijk op temperatuur is. Zo verspil je minder energie én tijd.

Minimaal verbruik

De innoverende FlameFit®-technologie analyseert en optimaliseert voortdurend de verbranding. Daardoor daalt je verbruik.

Groot gebruiksgemak

Dankzij het nieuwe touch screen met duidelijke tekstweergave in een taal naar keuze bedien je deze ketel in een handomdraai.

themafast condens keuken dm service 1

Ontdek ons aanbod

Een aangenaam binnenklimaat creëren en je sanitair water efficiënt verwarmen? Met een Bulex gasketel geniet je van uitstekend comfort in verwarming en sanitair warm water.

Met een condensatieketel op gas zit je goed voor de toekomst. We investeren in de nieuwste technologieën en kijken voortdurend waar er ruimte is voor verbetering. Daardoor halen onze condensatieketels altijd het hoogste rendement. Dat merk je meteen aan je energiefactuur én de CO2-uitstoot, die aanzienlijk dalen. Met een condenserende ketel bespaar je zo tot 30% aan energie die met een niet-condenserende ketel verloren gaat.

themaplus-h-condens-badkamer dm service

Ontdek meer over de efficiënte werking van onze verwarmingsketels en vind de ideale installatie voor je verwarmings- en warmwaterbehoefte.

Bij Bulex reiken we toekomstbestendige oplossingen aan, zodat jij op elk moment geniet van een optimaal comfort. We brengen nu vier nieuwe ketels op de markt: ThemaFast Condens, ThemaPlus Condens, IsoTwin Condens en Thema Condens AS. Deze modellen zijn efficiënter, slimmer en krachtiger dan ooit. Zov kunnen we nog beter inspelen op jouw behoefte.

Elke ketel is uitgerust met FlameFit

De nieuwste Bulex-ketels bevatten future-proof technologieën om waterverspilling tegen te gaan, energie te besparen en een constante watertemperatuur te garanderen. De hypermoderne interface met touchscreen is gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen. Zo stem je de warmteafgifte eenvoudig af op jouw situatie.

Maar de belangrijkste vernieuwing is FlameFit. Die technologie maakt deel uit van elke ketel uit het nieuwe assortiment en garandeert een uiterst efficiënte werking.

DM-Service

bottom of page